Gårdsbutiken

En stor del av våra produkter levererar vi till gårdar, restauranger och butiker i Storstockholm. Vi har även en egen liten gårdsbutik som ligger i samma byggnad som mejeriet. Där ser man direkt in till ystlokalen. I gårdsbutiken finns våra goda ostar till försäljning över disk och här kan man även provsmaka de olika ostarna. Vi har även andra lokala delikatesser till försäljning i butiken, som t ex ägg, rapsolja, smör, honung och knäckebröd.

1

Ambitionen är givetvis att ha så många av våra ostsorter som möjligt till försäljning, men utbudet varierar lite från vecka till vecka. Hör gärna av er via mail eller telefon om ni har några frågor!

Vi har välkomponerade presentpaket för beställning, oftast finns det även möjlighet att vi kan komponera ostpaket på plats. Vi säljer även trevliga presentkort i valfria valörer. Perfekt att ge bort till nära och kära!

Gårdsbutikens öppettider under vintersäsongen: fredagar 11 – 17 och lördagar 11 – 15.  Önskar ni att besöka oss övriga tider, vänligen ring. Ni kan givetvis handla med betalkort eller swish i butiken.

Välkomna till vår gårdsbutik!

2019 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag